2012. január 4. 14:16

A Renault Nissan konszern és a Bajaj Auto bemutatta az új szuperpici és szupergazdaságos kisautóját, az RE60-t, ami olcsóbb lesz a Tatat Nanónál.

Az indiai Bajaj Auto minije 35 kilométert fut egy liter üzemanyaggal. 2,7 méter hosszú, 1,3 méter széles és mindössze 400 kilogrammot nyom. A motor 200 köbcentiméteres összesen 20 lóerős, így körülbelül 70 kilométerrel tud csak suhanni óránként az RE60.

Fő riválisánál, a Tata Nanónál kisebb, és a tervek szerint olcsóbb is lesz. A Nanót 600 ezer forintért lehet beszerezni.

A Bajaj Auto azt szeretné, ha az indiai motoros riksák helyett a csöppnyi RE60 taxikkal furikáznák a turistákat a jövőben.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.