2012. január 4. 14:16

A Renault Nissan konszern és a Bajaj Auto bemutatta az új szuperpici és szupergazdaságos kisautóját, az RE60-t, ami olcsóbb lesz a Tatat Nanónál.

Az indiai Bajaj Auto minije 35 kilométert fut egy liter üzemanyaggal. 2,7 méter hosszú, 1,3 méter széles és mindössze 400 kilogrammot nyom. A motor 200 köbcentiméteres összesen 20 lóerős, így körülbelül 70 kilométerrel tud csak suhanni óránként az RE60.

Fő riválisánál, a Tata Nanónál kisebb, és a tervek szerint olcsóbb is lesz. A Nanót 600 ezer forintért lehet beszerezni.

A Bajaj Auto azt szeretné, ha az indiai motoros riksák helyett a csöppnyi RE60 taxikkal furikáznák a turistákat a jövőben.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.