1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Renault Nissan konszern és a Bajaj Auto bemutatta az új szuperpici és szupergazdaságos kisautóját, az RE60-t, ami olcsóbb lesz a Tatat Nanónál.

Az indiai Bajaj Auto minije 35 kilométert fut egy liter üzemanyaggal. 2,7 méter hosszú, 1,3 méter széles és mindössze 400 kilogrammot nyom. A motor 200 köbcentiméteres összesen 20 lóerős, így körülbelül 70 kilométerrel tud csak suhanni óránként az RE60.

Fő riválisánál, a Tata Nanónál kisebb, és a tervek szerint olcsóbb is lesz. A Nanót 600 ezer forintért lehet beszerezni.

A Bajaj Auto azt szeretné, ha az indiai motoros riksák helyett a csöppnyi RE60 taxikkal furikáznák a turistákat a jövőben.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!