1p

Némi csúszással, de csak elindul az új szolgáltatás.

Az Ikea bevezette online vásárlás szolgáltatását, ami azt jelenti, hogy az társaság termékei már nem csak az áruházakban, hanem online országos házhoz szállítással is elérhetők - írja a napi.hu az IKEA tájékoztatására hivatkozva.

"Természetesen a termékeink továbbra is kaphatók lesznek az áruházainkban, illetve online rendeléssel és áruházi átvétellel is lehet vásárolni." - tájékoztatta a lapot az áruház, további részleteket azonban a február 22-i sajtóeseményükön szeretnének megosztani.

A webshopban az online megrendelt termékek áruházi átvételét a "Kattints és vedd át" szolgáltatás teszi lehetővé amelynek díja 3000 forint. A házhoz szállítást biztosító "Kattints és kiszállítjuk" funkció 7990 forinttól érhető el. 

A szolgáltatásnak az eredeti tervek szerint már tavaly szeptemberben el kellett volna indulnia. 

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!