2009. szeptember 30. 12:41

A Life amerikai fotós magazin több évtizedes archívumának teljes példányait tette online elérhetővé a Google. Míg korábban csak a képek voltak elérhetőek, most már a teljes lapszámokat is át lehet nézni és elolvasni.

Andrew Blau, a Life vállalatának elnöke elmondta, naponta keresik meg őket olvasók, akik a korábbi példányok után érdeklődnek, és családtagjaik, szülőhelyük, vagy egyéb emlékek miatt keresik az egyes példányokat. Hozzátette: most, hogy a teljes lapszámok elérhetők az interneten, mindenki megtalálhatja a történeteket olyan formában, ahogy azok akkoriban megjelentek.

A Life archívumában megtalálhatók az 1936-1972 között hetilapként megjelenő számok. 1987 és 2000 között havonta jelent meg a kiadvány, 2004 és 2007 között pedig hetente újságmellékletként. Azóta csak online formában létezik a lap.

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.