2001. február 15. 11:00

Önszabályozó testületet alapítottak a hazai internetes tartalomszolgáltatók annak érdekében, hogy egyeztetett és szakmailag megalapozott állásfoglalásaikkal befolyásolják a hazai net-piac viszonyainak fejlodését.

A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) szervezoi az induló szakaszban a két legnagyobb közönséggel rendelkezo magyar portál üzemeltetoi, az Index.hu és az Origo munkatársai voltak - derült ki a ma délelotti sajtótájékoztatón.

A MTE célja, hogy intézményes keretet biztosítson az internetes tartalomszolgáltatás szabályozásáról szóló szakmai vitának, kidolgozza és a széles közvélemény elé tárja az internetes tartalomszolgáltatás szabályait. A cél az, hogy egységes normarendszer alakuljon ki az internetes tartalomszolgáltatásban és a tartalomfogyasztók elott is ismert világos és követheto szabályok érvényesüljenek. Az egyesület képviseli a tartalomszolgáltatókat az állam különbözo szerveivel folytatott egyeztetéseken, és befolyást szeretne gyakorolni az internetes kultúra fejlodésére. Az egyesület szakmai döntobizottságot állít fel, amely a felhasználók panaszait bírálja el, s amelynek döntéseit magukra nézve kötelezonek fogadják el az egyesület tagjai.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!