TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Önszabályozó testületet alapítottak a hazai internetes tartalomszolgáltatók annak érdekében, hogy egyeztetett és szakmailag megalapozott állásfoglalásaikkal befolyásolják a hazai net-piac viszonyainak fejlodését.

A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) szervezoi az induló szakaszban a két legnagyobb közönséggel rendelkezo magyar portál üzemeltetoi, az Index.hu és az Origo munkatársai voltak - derült ki a ma délelotti sajtótájékoztatón.

A MTE célja, hogy intézményes keretet biztosítson az internetes tartalomszolgáltatás szabályozásáról szóló szakmai vitának, kidolgozza és a széles közvélemény elé tárja az internetes tartalomszolgáltatás szabályait. A cél az, hogy egységes normarendszer alakuljon ki az internetes tartalomszolgáltatásban és a tartalomfogyasztók elott is ismert világos és követheto szabályok érvényesüljenek. Az egyesület képviseli a tartalomszolgáltatókat az állam különbözo szerveivel folytatott egyeztetéseken, és befolyást szeretne gyakorolni az internetes kultúra fejlodésére. Az egyesület szakmai döntobizottságot állít fel, amely a felhasználók panaszait bírálja el, s amelynek döntéseit magukra nézve kötelezonek fogadják el az egyesület tagjai.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.