<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél 2009. január 7-től Matus István (55) tölti be az operatív vezérigazgatói pozíciót. A szakember több mint 17 évet dolgozott az FMCG piacon. Az ásványvíz-forgalmazó vállalatnál fő feladata az éves belföldi operációs tervek elkészítése és végrehajtása lesz.

Matus István

Az 55 éves operatív vezérigazgató kereskedelmi üzemgazdász diplomáját a budapesti Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán szerezte 1984-ben, majd több nemzetközi, többek között management/felsővezetői képzésen vett részt, áll a társaság közleményében.

Matus a Csemege Kereskedelmi Vállalatnál kezdte karrierjét, ahol 15 évig dolgozott különböző vezetői beosztásokban. 1991-ben helyezkedett el a Bestfoods Hungary Rt.-nél értékesítési igazgatóként, majd 2000-ben vezérigazgatói kinevezést kapott. 2001-ben került az Unilever Hungary Kft.-hez, mint integrációs manager. A cégen belül 6 hónapot töltött Angliában projekt vezetőként, majd hazatérte után értékesítési és marketing igazgatóként tevékenykedett tovább. 2007-től a közép-kelet-európai régión belül koordinációs szerephez jutott.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél a hosszabb távú stratégia alapján az éves belföldi operációs tervek elkészítéséért és végrehajtásáért lesz felelős. A cégnél hasonló pozíció ez idáig nem volt, amelyet Balogh Levente ügyvezető igazgató hozott létre. Balogh tulajdonos-ügyvezetőként a hosszabb távú belföldi marketinget, a beruházási és termékfejlesztési vízió, illetve stratégia meghatározását végzi, valamint saját hatáskörben a külföldi kapcsolatokat és a terjeszkedés fejlesztését irányítja.

Matus István biztos angol tudással és alapfokú orosz nyelvismerettel rendelkezik. Szabadidejében utazik, és szívesen hódol horgász szenvedélyének is. Feleségével két gyermekük van.

További karrierhíreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.