1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Várhatóan újabb nemzeti konzultációt indít - akár még a választások előtt - a kormány, a kérdőíves akció témája azonban egyelőre nem végleges - értesült a Népszabadság.

A napilap szombati számában megjelent cikk ismerteti, hogy az idei költségvetésben valamivel több mint másfél milliárd forintot különítettek el erre a célra.

A Népszabadság úgy tudja, a kormányzat egyik első szándéka szerint a kismamákkal, a gyermekvállalásra készülőkkel kívánnak konzultálni, azonban a célcsoport és a téma sincs még véglegesítve. A lap megkereste a Miniszterelnökséget is, ahol azonban csak a jövő hétre ígértek részletes tájékoztatást.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!