2014. január 4. 08:43

Várhatóan újabb nemzeti konzultációt indít - akár még a választások előtt - a kormány, a kérdőíves akció témája azonban egyelőre nem végleges - értesült a Népszabadság.

A napilap szombati számában megjelent cikk ismerteti, hogy az idei költségvetésben valamivel több mint másfél milliárd forintot különítettek el erre a célra.

A Népszabadság úgy tudja, a kormányzat egyik első szándéka szerint a kismamákkal, a gyermekvállalásra készülőkkel kívánnak konzultálni, azonban a célcsoport és a téma sincs még véglegesítve. A lap megkereste a Miniszterelnökséget is, ahol azonban csak a jövő hétre ígértek részletes tájékoztatást.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.