TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Foster+Partners építész iroda készíti a beépítési koncepcióját annak a Wing Zrt. (korábban Wallis Ingatlan) által tervezett fejlesztésnek, amely várhatóan 2009-ben indul a Lágymányosi hídtól délre, a pesti oldalon, a Duna partján - közölte a társaság az MTI-vel.

A beépítést, az épületek tájolását, a felhasznált anyagokat és a gépészeti megoldásokat egyaránt környezettudatos szemlélet szerint tervezték és választották ki - áll a beruházó társaság közleményében.

A Wing és a Foster+Partners megállapodott arról is, hogy az alapkoncepción túl, a komplexumhoz tartozó meghatározó épületek terveit is a neves iroda fogja elkészíteni. Összhangban az érvényes fővárosi szabályozással, a tervezett fejlesztés iroda-, lakó-, és kereskedelmi területeket egyaránt magában foglal majd, közel 240 ezer négyzetméteren.

Jelenleg folynak a tárgyalások a fővárossal és a ferencvárosi önkormányzattal a szabályozási tervek tartalmáról. A fejlesztés várhatóan 2009-ben indul és 2015-ig tart, a projekt várhatóan 80 milliárd forintba kerül.

A Foster+Partners a világ egyik legnagyobb tervező irodája, londoni székhellyel. Munkái közé tartozik a berlini Reichstag újjáépítésének tervezése, a Londonban található új Wembley Stadion, a frankfurti Commerzbank székház, a londoni városháza, illetve az új pekingi repülőtér is.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.