2013. július 31. 08:13

A német gyógyszer- és vegyipari óriás Bayer nyeresége jelentősen nőtt - elsősorban gyógyszereladásainak bővülése nyomán - az idei második negyedévben.

A társaság 841 millió euró adózott eredményt ért el a június végéig terjedő időszakban az egy évvel korábbi 481 millió euró után.

Az értékesítési bevétel 1,9 százalékkal 10,36 milliárd euróra emelkedett, ezen belül a gyógyszeripari ágazat bevétele 5,5 százalékkal nőtt.

A kamatfizetés és adózás előtti eredmény (EBIT) 1,29 milliárd euróra ugrott a tavalyi második negyedévi 740 millió euróról.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.