<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az amerikai Ford autógyár egy második gyárat is építene Oroszországban, a vállalat elnökhelyettese szerint a beruházás helyszínét valószínűleg jövőre jelölik ki véglegesen. Mindeközben a jelenlegi, Szentpétervár melletti üzem gyártási kapacitásait a jelenlegi évi 75 ezer darabról 125 ezer darabra futtatják fel.

A beruházásokat az erős orosz kereslet indokolja, az Oroszágban minden második eladott Ford autót külföldről hozzák be, mert a helyi termelés messze nem elegendő.

A Ford versenyben szeretne maradni a többi nagy Oroszországban beruházó gyártóval, többek között a General Motorsszal, a Renault-val, a Volkswagennel, a Peugeot-val vagy a Mitsubishivel.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.