1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A német Metro az elkövetkező években évente 8-10 áruházat kíván nyitni Oroszországban, a Real és Cash & Carry típusokból. Az első három hete nyílt meg Moszkvában közel 10 ezer négyzetméteres alapterületével.

[ajanlo=474][igazitas=left/]Az áruház választékát 80 százalékban belföldi szállítók adják. Novemberben nyílik meg a második moszkvai áruház, majd a Lada gépkocsikat gyártó Togliattiban decemberben nyit a következő. 2006-ban Szentpétervárra és Kazanyra terjed ki az üzlethálózat, adta hírül az MTI.

Mint arról az mfor.hu korábban beszámolt, a Metro Szlovákiában már négy kutat is üzemeltet. Hazánkban azonban csak augusztus elején csatlakozott a töltőállomást üzemeltető élelmiszer áruházak sorához. Hazánk legnagyobb nagykereskedelmi lánca a budaörsi és a miskolci áruház parkolójában épített töltőállomást.

Az alacsony ár mellett, a piacon egyedülálló módon a Cash & Carry áruház további kedvezményt ad Metro kártyával rendelkező vásárlóinak. Számukra a piaci árhoz képest az árelőny így kétszeres.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!