<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az ORCO Property Group, a közép- és kelet-európai ingatlanpiac és szállodaipar vezető befektető, fejlesztő, alap- és vagyonkezelő társasága jóváhagyta az orosz főváros nyugati részén található, Filionnak elnevezett nagyszabású bevásárlóközpont megvásárlását.

A bérlők körét a városközpont vonzáskörzetében élő potenciális vásárlók igényeinek megfelelően alakították ki. A világhírű nemzetközi divatmárkák között megtalálható a Zara, a Promod, a Marks & Spencer és a C&A, illetve a Detskiy Mir, a legnagyobb orosz gyermek hipermarket; az üzletközpont fő bérlője pedig a Carrefour lesz.

Kilenc hónappal a nyitás előtt a bevásárlóközpont 98 százaléka kiadásra került. A 144 nemzetközi és a legfontosabb nemzeti márkákat képviselő bérlők ezáltal a bevételek 90 százalékát biztosítják. A Rubin Development jelenleg is dolgozik a bevásárlóközpont építésén, hogy azt a terveknek megfelelően 2009 első negyedévében megnyithassák.

A moszkvai szabad telkek hiányából adódóan nagyon kevés ilyen léptékű, ugyanakkor még a városközponthoz is közel eső projektre lehet számítani a jövőben, áll a társaság közleményében.

A korábban Na Bagrationovskomként ismert Filion bevásárlóközpont Nyugat-Moszkva legfrekventáltabb kerületében található, kocsival két percre a Moszkvából kivezető legfőbb utak egyikétől, a Kutuzovsky Prospect sugárúttól, amely a harmadik és negyedik körgyűrű között helyezkedik el.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.