TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az Oroszországba irányuló magyar export tavalyi értéke várhatóan 440-450 millió dollár lesz.

Az Oroszországba irányuló magyar export tavalyi értéke várhatóan 440-450 millió dollár lesz, szemben az egy évvel korábbi 362 millió dollárral - jelentette ki Balás Péter, a külügyi tárca helyettes államtitkára. Az import - főként az energiaárak emelkedése miatt - ennél nagyobb mértékben bővül, s mintegy 2,4 milliárd dollárra rúghat. A magyar és az orosz illetékesek egyetértenek abban, hogy a magyar kivitel értékét a kilencvenes évek eleji szintre, azaz évi egymilliárd dollárra szükséges emelni.

A két fél emellett egy pénzügyi-szakmai munkacsoport felállítását tervezi. Ennek olyan javaslatok kidolgozása lesz a feladata, amelyek javíthatják a magyar bankok és cégek orosz exportőröknek nyújtott hitelezési hajlandóságát.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.