1p

A Ryanair sajtótájékoztatóján a versenytárs, a Wizz Air "alázásának céljából" kiosztott beszámolóból a pénzügyi helyzet mellett Oszkó Péter igazgatósági tagsága is kiderül.

A Ryanair budapesti sajtótájékoztatóján a Wizz Air Holdings éves jelentését osztották ki az újságíróknak. Ennek célja az Ecoline.hu beszámolója szerint a versenytárs "alázása" volt; próbálták bizonyítani, hogy a cég gyenge lábakon áll pénzügyileg.

A számok mellett azonban az is kiderült, hogy Oszkó Péter, volt pénzügyminiszter áprilisban csatlakozott a Wizz Air igazgatóságához.

"A dolog már csak azért is érdekes, mert Oszkó kritizálta az Orbán-kormányt azért, mert képtelen volt új nemzeti légitársaságot felállítani a Malév bedőlésének idejére, noha ezt ő miniszterként előkészítette" - írja az Ecoline.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!