2012. február 9. 16:13

A Ryanair sajtótájékoztatóján a versenytárs, a Wizz Air "alázásának céljából" kiosztott beszámolóból a pénzügyi helyzet mellett Oszkó Péter igazgatósági tagsága is kiderül.

A Ryanair budapesti sajtótájékoztatóján a Wizz Air Holdings éves jelentését osztották ki az újságíróknak. Ennek célja az Ecoline.hu beszámolója szerint a versenytárs "alázása" volt; próbálták bizonyítani, hogy a cég gyenge lábakon áll pénzügyileg.

A számok mellett azonban az is kiderült, hogy Oszkó Péter, volt pénzügyminiszter áprilisban csatlakozott a Wizz Air igazgatóságához.

"A dolog már csak azért is érdekes, mert Oszkó kritizálta az Orbán-kormányt azért, mert képtelen volt új nemzeti légitársaságot felállítani a Malév bedőlésének idejére, noha ezt ő miniszterként előkészítette" - írja az Ecoline.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.