<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A hét részvételre jelentkező cég közül öt felelt meg a formai előírásoknak és az alkalmassági feltételeknek azon a közbeszerzési eljáráson, amelyet új, óbudai gyártóbázisának legfontosabb technikai berendezéseire írt ki a Magyar Televízió (MTV); a cégeket már fel is kérték az ajánlattételre - tájékoztatta a társaság kedden az MTI-t.

Az adáslebonyolító rendszerre, távközlési és technikai központra, hang- valamint intercomrendszerre, továbbá különböző kiegészítő és segédanyagok beszállítására kiírt, gyorsított meghívásos eljárás feltételeinek az Albacomp RI Kft., az AudMax Broadcast Kft., a Navigator Informatika Zrt., a Rexfilm Kft. és a Studiotech Hungary Kft. részvételi jelentkezését fogadták el az MTV szakemberei - tudatták.

Február 11-én döntött úgy az MTV-t felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnöksége, hogy egy legszükségesebb berendezésekre szorítkozó közbeszerzési eljáráson szerzi be az új székház egyes eszközeit a köztelevízió, miután az előző nap lejárt határidőig egyetlen ajánlat sem érkezett a teljes felszerelésre.

Egy név nélkül nyilatkozó testületi tag a döntéshozatal után azt közölte az MTI-vel: maximum nettó 1,2 milliárd forintból szerzik be a két éve még 6-8 milliárdosra becsült beruházás azon elemeit, amelyek nélkül nem tudnák elkezdeni a normális működést az óbudai új székházban; azt tervezik, hogy egy központi kapcsolótermet és egy adáslebonyolítót szereznek be ilyen módon.

Két nappal később úgy nyilatkozott az MTI-nek Medveczky Balázs, az egy éve elnök nélkül működő intézmény ügyvezető alelnöke, hogy április közepére lezárulhat a közbeszerzési eljárás.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.