1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A múlt évihez hasonló, azaz 5 százalék körüli - árbevétel-növekedést tervez az idén is az Ericsson Magyarország Kft.- mondta Jakab Roland, az Ericsson magyarországi leányvállalatának vezérigazgató helyettese hétfőn Budapesten.

A cég ekkor mutatta be a IX. és a XI. kerület polgármestereinek - Bácskai Jánosnak és Hoffmann Tamásnak -, valamint az újságíróknak az Ericsson Magyarország két új telephelyét a Ferencvárosban és Újbudán.

Az Ericsson Magyarország tavaly 41,3 milliárd forint árbevételt ért el, szemben az előző évi  39,6 milliárd forinttal. Ez majdnem 5 százalékos növekedést jelentett, a kedvezőtlen gazdasági viszonyok ellenére is - jegyezte meg a vezérigazgató-helyettes.

Hozzátette: az elmúlt három évben több, mint 400 embert vettek fel a céhez így már több, mint 1.500-an dolgoznak az Ericsson Magyarországnál és az idén további 150 fővel bővül a cég K+F központjának létszáma.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!