TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A múlt évihez hasonló, azaz 5 százalék körüli - árbevétel-növekedést tervez az idén is az Ericsson Magyarország Kft.- mondta Jakab Roland, az Ericsson magyarországi leányvállalatának vezérigazgató helyettese hétfőn Budapesten.

A cég ekkor mutatta be a IX. és a XI. kerület polgármestereinek - Bácskai Jánosnak és Hoffmann Tamásnak -, valamint az újságíróknak az Ericsson Magyarország két új telephelyét a Ferencvárosban és Újbudán.

Az Ericsson Magyarország tavaly 41,3 milliárd forint árbevételt ért el, szemben az előző évi  39,6 milliárd forinttal. Ez majdnem 5 százalékos növekedést jelentett, a kedvezőtlen gazdasági viszonyok ellenére is - jegyezte meg a vezérigazgató-helyettes.

Hozzátette: az elmúlt három évben több, mint 400 embert vettek fel a céhez így már több, mint 1.500-an dolgoznak az Ericsson Magyarországnál és az idén további 150 fővel bővül a cég K+F központjának létszáma.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.