TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Paál Pétert nevezték ki a HP Magyarország ügyvezető igazgatójává szeptember 16-tól - közölte a társaság.

Paál Péter

2010. szeptember 16-tól Paál Péter látja el a HP Magyarország ügyvezető igazgatói feladatait. Ezen pozícióban Paál vezeti a HP hazai vállalati üzletágát is, szoros ügyfélkapcsolatokat építve az ügyfelek legmagasabb szintű kiszolgálásának érdekében.

Paál Péter felettese Herbert Rastbichler, a HP közép-kelet európai régiójának (CEE) ügyvezető igazgatója, és a HP CEE vállalati üzletágának alelnöke. Paál az IBM-től csatlakozik a HP-hoz, ahol 17 évet töltött el különböző magyar, illetve nemzetközi értékesítési-, operatív- és vezetői pozíciókban. Az elmúlt hat évben az IBM hazai vezérigazgatója volt.

“Nagy várakozással tekintünk a vállalati üzletág további növekedése elé Magyarországon. Paál Péter vállalatvezetői és regionális tapasztalata, értékesítési és vállalatműködtetési ismeretei, továbbá a tehetséggondozás iránti elkötelezettsége kulcsfontosságú tényezők lesznek új pozíciójának sikeres betöltésében” – mondta el a kinevezés kapcsán Herbert Rastbichler.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.