1p

Pandurics Anettet, a Magyar Posta Biztosító és a Magyar Posta Életbiztosító elnök-vezérigazgatóját választották meg a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) elnökének, helyettese Erdős Mihály, a Generali-Providencia Biztosító vezérigazgatója - közölte a szövetség.

A közlemény szerint Mabisz hétfői közgyűlése új elnökséget választott, az elnökség tagjai szavaztak az elnök és helyettese személyére, akiknek a megbízatása 2016. március 4-éig szól.

A közgyűlés elfogadta a Mabisz, valamint a Mabisz Gépjármű Kárrendezési Iroda múlt évi beszámolóját.

A következő három évre a tisztségviselők mellett az elnökség tagjai lettek: Kisbenedek Péter, az Allianz Hungária Biztosító elnök-vezérigazgatója, Zatykó Péter, az Aegon Magyarország elnök-vezérigazgatója; Yann Armand Ménétrier, a Groupama Garancia Biztosító vezérigazgatója, Cornelia Coman, az ING Magyarország elnök-vezérigazgatója, Bartók János, a MetLife elnök-vezérigazgatója és Lehel Gábor, az Union Biztosító elnök-vezérigazgatója.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!