2002. július 24. 13:53

A napok óta tartó bessz ma is folytatódott. Ráadásul a világ tőzsdéi számára irányadó New Yorki mutatók ma is súlyos veszteségeket mutatnak.

A Budapesti Értéktőzsde indexe a BUX a zárás előtt már több mint 5 százalékos veszteséggel állt. A szakemberek szerint a magyar piac a nemzetközi trendeket követve esik, hiszen a főbb európai mutatók is 4-5 százalékos mínuszokban álltak a nap eleje ót. A legfontosabb amerikai indexek is tovább esnek, a Dow Jones a tegnapi zárás alatt 2 százalékkal, míg a technológiai részvényeket reprezentáló Nasdaq 3 százalékkal lentebb nyitott.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.