2007. október 27. 07:39

Postapartneri programja keretében növelni kívánja külső vállalkozók, önkormányzatok által működtetett partneri szolgáltató hálózatát a Magyar Posta (MP) Zrt. - tudósít szombati számában egy az MP által szervezett polgármesteri fórumról a Heves Megyei Hírlap.

A cég a költséghatékonyság javítása okán máris 330 partnerrel áll kapcsolatban országszerte. A postai szolgáltató helyeket vállalkozók, önkormányzatok tartják fenn.

A folyamat részeként Heves megyében, az eddigi 10-ről, hamarosan 58-ra nő azoknak a településeknek a száma, ahol a postapartnerek veszik át a kötelező szolgáltatást. A programot a munkaügyi központok képzések szervezésével támogatják - írta a tanácskozáson elhangzottakról a napilap.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.