<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Túl alacsony ajánlatot adtak be.

Pert nyert a Vodafone Zrt. ellen a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB). A jogerős ítélet szerint megalapozott és jogszerű volt a hivatal döntése a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) 2016 nyarán kiírt, állami mobilszolgáltatásra vonatkozó közbeszerzési eljárásáról - közölte a Közbeszerzési Hatóság pénteken az MTI-vel.

A Vodafone Zrt. korábban azért fordult a KDB-hez, mert a kiíró aránytalanul alacsony árajánlatra hivatkozva érvénytelenné nyilvánította az ajánlatát a "Mobil távközlési szolgáltatások beszerzése 2016" tárgyú tenderre. A döntőbizottság azonban elutasította a Vodafone jogorvoslati kérelmét.

A távközlési szolgáltató vitatta a határozat jogszerűségét és keresetet nyújtott be ellene. A Székesfehérvári Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság jogerős ítélete szerint azonban a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság, valamint a tender nyertese, a Magyar Telekom által megkötött keretmegállapodás jogszerűsége nem vitatható - közölte a Közbeszerzési Hatóság.

A lezárult eljárás alapján az egyes ajánlatkérők megköthetik az egyedi előfizetői szerződéseket - olvasható a közleményben.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.