2p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Sir Alex Ferguson, a Manchaster United menedzsere és az Active Asset Investment Management (aAIM) alapító tulajdonosa Budapestre érkezik az Arena Plaza 2007. november 15-i ünnepélyes megnyitójára. A Plaza Centers 2007 augusztusában adta el a bevásárlóközpontot a brit Active Asset Investment Managementnek 390 millió eurós (közel 100 milliárd forint) rekord áron.

Budapestre érkezik Sir Alex Ferguson, hogy részt vegyen Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontja, az Arena Plaza ünnepélyes megnyitóján. A fergeteges programok kíséretében megnyíló Arena Plaza 2007. november 15-én nyitja meg kapuit, amely nemcsak a nyitás napján, hanem négy napon keresztül kínál egyedülálló programokat a nagyközönség számára.

A megnyitó napján a Hősök teréről lovasok és lovas hintók konvoja érkezik az Arena Plaza-hoz, ahol ünnepélyes keretek között átadásra kerül a bevásárlóközpont. A nyitással egy időben az Arena Plaza fölé eresztenek három hatalmas hőlégballont.


Arena Plaza Mall Magyarország legújabb, második generációs bevásárlóközpontja, egyben a város egyik legnagyobb plázája lesz, 180 ezer négyzetméter beépített területtel.

A bevásárlóközpont Budapest központjában, a korábbi lóversenypálya területén épült a Kerepesi úton. Az új generációs bevásárlóközpontban közel 200 kiskereskedelmi üzlet kap helyet két emeleten, bruttó 65 ezer négyzetméteren. Az épületben külön szinten kerül kialakításra a nagy területű szórakoztató központ egy 22 termes Cinema City multiplex mozival és Magyarország első, három-dimenziós élményt nyújtó IMAX mozijával.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!