TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Lezárult a két éve futó Postapartner Program harmadik üteme is, amely eredményeként a Magyar Posta újabb 201 posta üzemeltetésére kötött szerződést kilenc megyében összesen 44 postapartnerrel. Ezzel országszerte 600 fölé emelkedett a postapartnerek által működtetett szolgáltatóhelyek száma.

A Magyar Posta 2007 őszén indította a hálózat átalakítását célzó Postapartner Programot, amelynek keretében a postai szolgáltatás ellátáshoz keres partnereket, bővítve ezzel a több mint tíz éve jól működő postapartneri hálózatát. Az országos programot a társaság több ütemben, közbeszerzési eljárás keretében hirdette meg. Az első két ütem alapján 143 posta működtetésére kötött szerződést postapartnerekkel a társaság.

A posta a közleményében kiemelte: a harmadik ütemre 2008 októberétől lehetett jelentkezni Bács-Kiskun, Békés, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest, Somogy, Tolna és Vas megye összesen 417 postájára. A Magyar Posta a meghirdetett 417 szolgáltatóhely mintegy felére, azaz 201 posta működtetésére talált partnert. A 44 sikeres pályázóval a Magyar Posta aláírta a szerződéseket, az új postapartnerek ez év szeptember közepétől vehetik át a postai szolgáltatást a településeken.

A program negyedik ütemében Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Nógrád és Zala megyében összesen 390 posta vesz részt. A közbeszerzési eljárás ajánlattételi szakaszában a beadási határidőre 46 jelentkezőtől 152 ajánlat érkezett. Az eredményhirdetés szeptemberben várható.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.