<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A vártnál jobb számokat tett közzé a legismertebb szakmai szociális közösségi oldal, a LinkedIn. A vállalat árbevétel is nőtt, ám még mindig jelentősen elmarad a nagyobb online közösségi oldalaktól.

LinkedIn közösségi oldal a várakozásoknál jobb számokat tett közzé csütörtökön a tőzsdezárás követően. A vállalat (egyszeri tételek nélküli) korrigált nyeresége részvényenként 12 cent lett, az árbevétele pedig 167,7 millió dollárt tett ki. A társaság egy évvel korábban 81,7 millió dolláros bevételt tudott felmutatni.
Az előzetes elemzői konszenzus szerint 160 millió dolláros bevétel mellett részvényenként 7 centes nyereséget vártak a LinkedIn-től. 

A vállalat részvényei az eredmények hatására a zárás utáni kereskedésben 8 százalékkal ugrottak meg.
 
Az előző nap a közösségi média másik reprezentása, a kuponos Groupon adott számot a tavalyi utolsó negyedéves gazdálkodásáról. A chicagói cég jelentése óriási csalódást keltettek, hiszen a várt szolid nyereség helyett még mindig veszteséget termelt. Részvényeinek tőzsdei jegyzése ennek megfelelően közel 14 százalékkal zuhant csütörtökön.
 
mfor.hu 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.