1p

Az Avantgarde Business Communications-t bízta meg az indiai Apollo Tyres gumiabroncsgyártó vállalat magyarországi kommunikációs tevékenységének kezelésével.

Az indiai gumiabroncsgyártó a közelmúltban jelentette be, hogy 200 millió eurós beruházással gyártóegységet építene Gyöngyösön.

Ennek érdekében már be is jegyeztette magyarországi leányvállalatát, az Apollo Tyres Kft-t, valamint egyeztető tárgyalásokat folytat a befektetés lehetőségeiről a kormánnyal, az érintett önkormányzatokkal és hatóságokkal.

A kommunikációs tanácsadócég feladatai közé tartozik a sajtó tájékoztatása a beruházás fontosabb állomásairól, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!