1p

Márkakommunikációs és PR feladatokkal bízta meg az Avantgarde-ot a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola.

A BKF tizenkét éve stabil, folyamatosan növekvő szereplője a hazai felsőoktatásnak, mára a legnagyobb magánfőiskola rangját tudhatja magáénak. Független szakértőkből álló bizottság 2011-ben és 2012-ben is Superbrands díjjal tüntette ki. Az Avantgarde kétfordulós meghívásos tenderen nyerte el a megbízást.

"A továbbra is folyamatosan növekvő, oktatási palettájával mostanra számos különböző szakterületet lefedő intézményünk a hatékony márkakommunikáció megvalósításához, illetve a diákok intézménypreferenciájának alakításához keresett és talált kommunikációs partnert" – tette hozzá Tóth Ágnes, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola marketing és kommunikációs igazgatója.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!