TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2010. április 27. 14:41

A Ford Motor a szakértők által vártnál nagyobb nyereséggel zárta az idei első negyedévet az egy évvel korábbi veszteség után - közölte a cég

A második legnagyobb amerikai autógyártó első negyedévi adózott eredménye 2,1 milliárd dollár, részvényenként 50 cent lett az egy évvel korábbi 1,4 milliárd dollár, részvényenként 60 cent veszteség után. A vállalat bevétele 28,1 milliárd dollárra bővült a tavalyi első negyedévi 24,4 milliárd dollárról. Az egyszeri tételek nélküli részvényarányos eredmény 46 cent lett, a szakértők jóval kisebbre, 31 centre számítottak.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.