2010. április 27. 14:41

A Ford Motor a szakértők által vártnál nagyobb nyereséggel zárta az idei első negyedévet az egy évvel korábbi veszteség után - közölte a cég

A második legnagyobb amerikai autógyártó első negyedévi adózott eredménye 2,1 milliárd dollár, részvényenként 50 cent lett az egy évvel korábbi 1,4 milliárd dollár, részvényenként 60 cent veszteség után. A vállalat bevétele 28,1 milliárd dollárra bővült a tavalyi első negyedévi 24,4 milliárd dollárról. Az egyszeri tételek nélküli részvényarányos eredmény 46 cent lett, a szakértők jóval kisebbre, 31 centre számítottak.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.