TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Rába Járműipari Holding Nyrt. számai visszaigazolják azt a stratégiát, amely a növekedés és profit forrását elsősorban a meglévő vevőkapcsolatok elmélyítésében látja, és az árbevétel növeléséről a hozzáadott érték növelésére helyezi a hangsúlyt - mondta Pintér István elnök-vezérigazgató csütörtökön Budapesten, a társaság első háromnegyedévi eredményeit ismertetve.

A Rába 19 millió forint adózott nyereséggel zárta a harmadik negyedévet, kilenchavi nyeresége pedig 178 millió forint volt az előző évi jelentős veszteség után. A csoport árbevétele a harmadik negyedévben 20,4 százalékkal, az első kilenc hónapban 17,9 százalékkal nőtt.

Pintér István elmondta: előrejelzésük minden elemét - köztük a 10 százalék fölötti árbevétel-növekedést és egyszeri tételek nélkül is kétszámjegyű EBITDA-növekedést - sikerült teljesíteni. A társaság továbbra sem tervez osztalékfizetést, a forrásokra ugyanis szükség van a fejlesztésekhez.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.