<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Sony Corp. jövő hónap elején valószínűleg bejelenti, hogy bezárja néhány gyárát és üzletrészét Japánban, értesült a londoni Times. A vállalat cáfolta, hogy létezne ilyen költségcsökkentési terv.

A Bravia tévék és a PlayStation gyártója a pénzügyi krízis miatt mérséklődő kereslettel kénytelen szembenézni, s az erős jen is csökkenti a cég bevételeit, jelenti a Reuters hírügynökség.

„Jelenleg nem tervezünk további átszervezést. Semmilyen ilyen tervünk nincs” – reagált a sajtóértesülésre Atsuo Omagari, a Sony szóvivője.

A vállalat decemberben 1,1 milliárd dolláros megtakarítási tervet jelentett be elektronikai üzletágánál, de elemzők szerint további és nagyobb átszervezésre van szüksége a növekedés fenntartásához.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.