Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egy hónapja működik a nyolc tagvállalat tulajdonában lévő Reál Hungária Élelmiszer Zrt. első saját élelmiszer-áruháza, a Reál Prémium szupermarket. A Lurdy Házban újonnan megnyitott üzlettel kapcsolatban a zrt. cégvezetője, Kujbus Tibor elmondta, egyre fontosabbá válik a piaci versenyben a kínálat és a szolgáltatás minősége - közli a Világgazdaság.

"Hisszük, hogy a szupermarketek ismét népszerűek lesznek, mert a vásárlók egyre inkább keresik a két véglet - az óriási alapterületű hipermarketek, valamint a szűk kínálatú spártai diszkontok - közötti emberléptékű, kényelmes üzleteket" - mondta a vezető. A hét minden napján reggeltől estig nyitva tartó, 2700 négyzetméteres eladóterű Reál Prémium szupermarket nem csak a márkás élelmiszerek és italok széles választékát kínálja; saját péksége, hideg- és melegkonyhája van, s kávézósarkot is kialakítottak benne.

A Lurdyban nyolc évvel ezelőtt nyitott s két év után bezárt Csemege-Match mintegy hatezer négyzetméteres üzlete helyén a ház Max néven létesített egy szupermarketet, ám mivel a Lurdy nem kifejezetten élelmiszer-kereskedő, a területet végül is eladták a Reálnak.

Egy ilyen üzletet csak akkor lehet eredményesen működtetni, ha nem csupán szakmai, hanem komoly hálózati háttere is van. Ráadásul, mivel az igényes szupermarketeknek nagy az élőmunka-igényük, a fenntartásuk drága, tehát nagyon fontos a megfelelő helyszín - mondja Kujbus Tibor.

A Reál-hálózat az elmúlt évben kilenc raktárral és húsz üzlettel lett gazdagabb. Így összesen nyolcvan raktár - amelyből harminc C+C (cash and carry, fogd és vidd) áruház is egyben -, 560 Reál élelmiszer- és mintegy 1700 Reálpont üzlet működik a láncban. Az előbbihez a száz négyzetméternél nagyobb alapterületű boltok tartoznak. A Reál Zrt. nyolc tulajdonos tagvállalata nagykereskedő cég, ugyanakkor mintegy 150 saját kiskereskedelmi boltja is van. A többi üzlet mint beszerzési társulás csatlakozott a Reálhoz - olvasható a Világgazdaság cikkében.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.

 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.