<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az eddig ügyvezetői feladatokat ellátó Suga János ezentúl a Motorola közép-kelet európai tevékenységéért is felel. A közép-kelet európai régió vezetői posztot eddig betöltő Dimitris Politopoulos más cégnél folytatja pályafutását.

Suga János

Az újonnan kinevezett régióvezető irányítása alá Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Magyarország, Szlovákia, és Szlovénia tartozik. A régióközponttá válás nyomán a sales, az after-sales, a marketing, és a pr-feladatok is részben centralizálódnak.

A régióvezető 2006 óta tölti be a Motorola magyarországi leányvállalatának ügyvezető igazgatói posztját, és 2001 óta a Motorola mobil üzletágának vezetője, áll a társaság közleményében.

Suga János 1964-ben született, a Közlekedési és Hírközlési Főiskolán végzett mérnökként, majd 2001-ben minőségbiztosítási (TQM) másoddiplomát szerzett.

A szakember a Malévnél kezdte pályafutását, ahonnan 13 évnyi – különböző pozíciókban – eltöltött tapasztalat után az operatív irányítási központ vezetőjeként távozott. 1999-ben került a telekommunikációs iparágba, a Pantel Rt. kormányzati üzletágának vezetőjeként. Nős, egy fiú édesapja.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.