2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Weber Shandwick tizenöt országot magába foglaló közép-kelet-európai régiójának tevékenységét a jövőben Dr. Szűcs Ervin irányítja. A világ vezető kommunikációs tanácsadó ügynöksége budapesti irodájának jelenlegi vezetőjét magyarországi feladatkörének megtartása mellett közép-kelet-európai ügyvezető igazgatóvá, a cég kontinentális európai vezetőségének tagjává nevezték ki.

Dr. Szűcs Ervin

Dr. Szűcs Ervin feladata, hogy a régióban - Bulgáriában, Csehországban, Magyarországon, Macedóniában, Lengyelországban, Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Szerbiában, Montenegróban, Lettországban, Litvániában és Észtországban - összehangolja a globális kommunikációs tanácsadó cég tevékenységét.

A Weber Shandwick - a McCann World Grouppal történő együttműködés révén - 2006-ban 10 új irodát nyitott a régióban, ezzel létrehozva a legnagyobb lefedettségű pr-ügynökségi hálózatot Közép-Kelet-Európában. A terjeszkedés kívánta meg, hogy a vállalat új pozíciót hozzon létre a régióban. A kinevezéssel egyben a magyarországi iroda lett a régió szakmai központja is.

"Cégünk nemzetközi ügyfelei egyre inkább regionális megoldásokat keresnek. Az új struktúra előnye, hogy több kommunikációs diszciplína integrált alkalmazását is lehetővé teszi. A Weber Shandwick budapesti irodája már korábban is szerzett tapasztalatokat a régión belüli koordinációban, a jövőben pedig további növekedést várunk ezen a területen" - mondta Dr. Szűcs Ervin.

Dr. Szűcs Ervin 2000 óta vezeti a Weber Shandwick budapesti irodáját. Azt megelőzően az Iridium globális műholdas telefontársaság magyarországi képviselője. 1992-1996 között Magyarország washingtoni nagykövetségén dolgozik, áll a társaság közleményében.

Tanulmányait Budapesten és Franciaországban folytatta: a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen közgazdász diplomát és doktorátust, majd 1998-ban az INSEAD egyetemen MBA fokozatot szerzett.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!