2p

Rohant már ki a fürdőszobából fogkrémtől habzó szájjal, amikor kedvenc hirdetése ment a tévében? Vagy inkább dühödten nyomkodja a távkapcsolót, amikor a szombat esti filmet sör- és intimbetét szpotokkal szakítják félbe? Nézze meg a legérdekesebb reklámokat, és szavazzon a kedvencére a Menedzsment Fórumon!

Előfordult már Önnel, hogy vacsora közben kigúvadt szemmel meredt a képernyőre, amikor a Híradó és a "Fikusz" között felhangzottak a reklámblokk bevezető taktusai? Rohant már ki a fürdőszobából fogkrémtől habzó szájjal, amikor kedvenc hirdetése ment a tévében? Vagy inkább dühödten nyomkodja a távkapcsolót, amikor a szombat esti filmet sör- és intimbetét szpotokkal szakítják félbe? Nézze meg az elmúlt idők legérdekesebb hazai reklámjait, és szavazzon kedvencére a Menedzsment Fórumon!

Itt az alkalom, hogy kifejezze érzelmeit, levezesse indulatait - minket érdekel az Ön véleménye! Döntsük el közösen, hogy a 2005 első negyedévében futó nagyobb kampányok közül melyik érte meg, hogy pénzt fordítottak rá, és melyik nem! Ezentúl háromhavonta jelentkezünk majd a szavazással, amelyre, reméljük, előbb-utóbb a reklámok készítői is felfigyelnek...

A reklámmustra 2005 első negyedévénék fordulója lezárult. Az eredményeket itt tekintheti meg:

Taroltak az ex-Matáv varjúk a közönség körében

Köszönjük a TNS Media Intelligence-nek a cikk elkészítéséhez nyújtott segítségét. Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!