2p

Kedves Olvasók! Az mfor.hu ismét tálcán kínálja a lehetőséget, hogy jól megmondják véleményüket a reklámszakmának: mit szeretnek látni a képernyőn, és mit nem.

Várjuk szavazataikat 2005 második negyedévének legjobb reklámjára!

A Reklámmustra korábbi szavazását elsöprő fölénnyel nyerték a Matáv intenzív családi életet élő varjúi, őket azonban a cég névváltását követően valószínűleg nem láthatjuk többet a képernyőn.

Úgy tűnik, Ásóka, a körömgomba sem borzolja többet kedélyünket. Persze ez nem jelenti azt, hogy mostanában ne akadt volna szórakozni- vagy bosszankodnivaló esténként, amint a tévé képernyőjére meredtünk. Tehát, kíváncsian várjuk, milyen nyomot hagytak Önökben az elmúlt hónapokban futó reklámok!

A szavazatok kiértékelésekor véleményüket ismét összevetjük majd egy reklámszakemberével, hogy megtudjuk, mennyiben tér el a reklámot készítők és fogyasztók véleménye. Előző szavazásunkkor kiderült: a szakma büszkébb teljesítményére, mint azt a nézők indokoltnak tartják. Lássuk tehát, mennyire bírják a kritikát!

A nyári szezonra való tekintettel ezúttal elsősorban üdítőital reklámokra koncentráltunk a válogatásnál, de várjuk javaslataikat bármilyen olyan - vicces vagy felháborító, lapos vagy szórakoztató - alkotásra is, amely valamilyen módon kiemelkedik a többi reklám közül.

Kezdődjön a szavazás!

A videók megtekintéséhez "Windows Media Player 10" szükséges.


A reklámmustra 2005 második negyedévénék fordulója lezárult. Az eredményeket itt tekintheti meg:

Reklámmustra 2005/2: Le a gagyi reklámokkal!

Köszönjük a TNS Media Intelligence-nek a cikk elkészítéséhez nyújtott segítségét. Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!