2p

Kedves Olvasóink! Ismét eltelt egy negyedév, és újra itt a lehetőség, hogy értékeljék az elmúlt hónapok reklámjait. Mi tetszett Önöknek, és miből lett untig elegük? Szavazzon az mfor.hu-n!

A Reklámmustra nyári kiadásában meglepő eredmény született: az akkori mezőny abszolút győztese a Nike azon futócipő reklámja lett, amelyben egyetlen szó sem hangzott el, csak lábfejeket láthattunk alulról, felülről, oldalról futás, úszás vagy ugrás közben. Gyorsan le is vontuk a következtetést, miszerint olvasóink többsége unja a gagyi, szájbarágós reklámokat, belefáradt már a fogyasztó szellemi színvonalát alábecsülő hirdetésekbe, és igenis nyitott az újdonságokra.

A Reklámmustra harmadik negyedéves válogatásán ezúttal is az elmúlt hónapok legjobb szpotjaiból szemezgettünk. Kíváncsian várjuk, melyiket ítélik a legeredetibb, legprofibban kivitelezett alkotásnak! Véleményüket ez alkalommal is összevetjük majd egy neves reklámszakemberével, hogy lássuk, mennyire tér el a szakma és a nagyközönség véleménye.

Felkészült? Akkor kezdődhet a szavazás!

[felmeres=10/]

A szavazás eredményét pedig 2005. november 7-én olvashatják majd az mfor.hu-n.

A fentieken kívül bizonyára látott az elmúlt három hónapban más olyan reklámot is, amelyet hatásosnak, figyelemkeltőnek, szórakoztatónak, vagy épp ellenkezőleg, rendkívül idegesítőnek talált. Ha igen, az oldal alján megmondhatja a magáét!

Köszönjük a TNS Media Intelligence-nek, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a reklámszpotok másolatát.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!