1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Szereti Ön a reklámokat? Akár igen, akár nem, véleménye azért biztosan van róluk. Az mfor.hu-n most nem csak megnézheti a tavalyi év legjobban sikerült szpotjait, hanem szavazatával eldöntheti, melyik volt közülük a legjobb!

Szerkesztőségünk idén is folytatja Reklámmustra sorozatát, amelynek célja, hogy megtudjuk, olvasóink szerint melyik a tavalyi év legszórakoztatóbb, leglátványosabb vagy éppen legidegesítőbb reklámja. Összegyűjtöttünk néhány jó eséllyel induló alkotást, szemezgessen közöttük, és értékelje őket kedve szerint! Netalán nincs a jelöltek között az Ön kedvence? Írja meg nekünk a szavazáshoz kapcsolódó fórumon!

Olvasóink értékelését ez alkalommal is összevetjük majd egy reklámszakemberével, hogy lássuk, mennyire különbözik a tévénézők és a szpotot készítők véleménye. Vajon mennyire bírják majd a kritikát?

A szavazás véget ért. Az eredményeket február 19-én, hétfőn közöljük az mfor.hu-n. Köszönjük a TNS Media Intelligence-nek a Reklámmustra sorozat írásához nyújtott segítséget!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!