1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Történetének eddigi legerősebb ünnepi szezonja elé néz az elektronikai eszközöket gyártó Sony az Egyesült Államokban. Az amerikai szárny vezetője abból vonta le ezt a következtetést, hogy a gazdaság bizonytalansága ellenére nem csökkent a kereslet a cég termékei iránt.

"Szerintem ez lehet eddigi legjobb karácsonyi időszakunk" - jelentette ki Stan Glasgow, a japán társaság 12 milliárd dolláros amerikai Sony Electronics részlegének elnök-vezérigazgatója. "E kijelentésem nem puszta megérzés, hanem konkrét rendeléseken alapul, november elején ugyanis már sok minden kiolvasható az adatokból az ünnepi szezonra vonatkozóan" - idézi a Reuters a vezetőt.

A menedzser azt is elmondta, hogy a legjobban a folyadékkristályos (LCD) felső kategóriás televíziók, a digitális fényképezőgépek és a notesz-számítógépek fogynak.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!