<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Reményik Kálmán, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója nagyon meglepődött, amikor kollégái benevezték a Menedzsment Fórum által szervezett Legjobb Főnök 2008 versenybe. Hogy miért, az kiderül az mfor.hu villáminterjújából.

Meglepte Önt a jelölés? Mi volt az első gondolata ezzel kapcsolatban?

Igen, meglepett, de kimondottan kellemes meglepetésként ért. Legelső gondolatom? Őszintén? Mivel nem ismertem ezt a „versenyt”, arra gondoltam, hogy valami „netes” tréfa. Amikor aztán megismertem a honlapot is, a „második” első gondolatom az volt, hogy ilyen pozitív visszajelzést még sosem kaptam.

Ön szerint, milyen főnöknek látják Önt kollegái, mit gondol, miért jelölték Önt erre a versenyre?

Csak remélni tudom, hogy korrektnek tartanak, olyan valakinek, akinek vannak tervei, s e tervek közösek és vonzóak a kollégáim számára is.

Hogyan próbál a beosztottak "kedvében járni"?

Nem próbálok a kedvükben járni, de fontosnak tartom, hogy olyan környezetben (nem csak fizikai értelemben) dolgozzanak, amelyben biztonságban és jól érzik magukat, amely motivál és amely lehetőséget biztosít az önálló cselekvésre.

Hogyan fejlõdött cége az elmúlt években, mely szakmai sikerekre a legbüszkébb?

Mára már többé-kevésbé sikerült klasszikus projektmenedzsment céggé alakítani a Nemzeti Infrastruktúra Fejlsztő Zrt.-t. A velünk dolgozó szervezet fejlesztők, tanácsadók véleménye szerint az „állami szférában” egyedülálló módon alakítjuk a céget, válunk döntés képes és felelősség vállaló társasággá. Most éppen az elmúlt három év munkájára vagyok a legbüszkébb – na meg persze erre a jelölésre.

Ismerje meg a jelölteket, és szavazzon Ön is! 

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.