TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2010. július 21. 13:14

Visszahívta tisztségéből Dr. Székely Csabát, a GYSEV Zrt. vezérigazgatóját és az igazgatóságot a cég mai közgyűlése, amely megváltoztatta a Felügyelő Bizottság összetételét is. A vasúttársaság új vezetőjévé Dávid Ilonát nevezték ki.

Az Igazgatóságba a magyar állam Dávid Ilonát, Kocsis Tamást, Kunos Gábort, Schváb Zoltánt és Ungvári Csabát, Ausztria pedig dr. Alexander Biachot és dr. Székely Csabát delegálta, közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A társaság Felügyelő Bizottságának tagjai a magyar állam részéről Csomai Kamilla, Kreisz Zsolt, dr. Misik Zoltán, Szűcs Lajos és Tóth Attila Simon, Ausztria részéről Rudolf Chrudina, Ferry Elsholz, dr. Gerhard Steger és dr. Heinrich Wedral, a Strabag részéről Mag. Hannes Truntschnig, a munkavállalói érdekképviseletek részéről pedig Roland Fortunits, Hende József, Rudolf Kaiser, Locsmándi Béla és Vas László.

Az Igazgatóság és a Felügyelő Bizottság tagjainak megbízatása a jelenleg érvényes mandátum végéig, 2011. december 31-ig szól. A testületek legközelebbi üléseiken tagjaik közül maguk választanak elnököt.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.