1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Visszahívta tisztségéből Dr. Székely Csabát, a GYSEV Zrt. vezérigazgatóját és az igazgatóságot a cég mai közgyűlése, amely megváltoztatta a Felügyelő Bizottság összetételét is. A vasúttársaság új vezetőjévé Dávid Ilonát nevezték ki.

Az Igazgatóságba a magyar állam Dávid Ilonát, Kocsis Tamást, Kunos Gábort, Schváb Zoltánt és Ungvári Csabát, Ausztria pedig dr. Alexander Biachot és dr. Székely Csabát delegálta, közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A társaság Felügyelő Bizottságának tagjai a magyar állam részéről Csomai Kamilla, Kreisz Zsolt, dr. Misik Zoltán, Szűcs Lajos és Tóth Attila Simon, Ausztria részéről Rudolf Chrudina, Ferry Elsholz, dr. Gerhard Steger és dr. Heinrich Wedral, a Strabag részéről Mag. Hannes Truntschnig, a munkavállalói érdekképviseletek részéről pedig Roland Fortunits, Hende József, Rudolf Kaiser, Locsmándi Béla és Vas László.

Az Igazgatóság és a Felügyelő Bizottság tagjainak megbízatása a jelenleg érvényes mandátum végéig, 2011. december 31-ig szól. A testületek legközelebbi üléseiken tagjaik közül maguk választanak elnököt.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!