2p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A napokban megérkezett a hivatalos magyarországi olimpiai jegyértékesítőhöz az a jegylista, mely alapján április 6.-ig kell leadni az előzetes jegyrendelési igényeket. A drága utazási és szállásköltségek miatt részletfizetésre is van lehetőség.

A pekingi olimpiára utazni szándékozók összesen 2542 jegy közül választhatnak. Aki április 6-ig eldönti, hogy mit szeretne megnézni, leadhatja előrendelését a Pegazus tours-nál. Az érdeklődők a péntektől vasárnapig tartó Utazás Kiállításon is helyet foglalhatnak az olimpiai versenyekre, sőt, akciók is várják a leendő utasokat. Szombaton és vasárnap délután, Szombathelyen, a Nemzetközi Tornász Bajnokságon regisztrálók, akár már 55 000 forint havi törlesztőrészlet befizetésével utazhatnak az olimpiára.

A cég nem véletlenül szervez akciókat, hiszen mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki Kínába szeretne utazni. Igaz, hogy akár már 1000 Ft-ért jegyhez lehet jutni a kajak-kenu selejtezőkre, a legdrágább jegyek pedig 31 200 Ft-ba kerülnek, de az utazás és a szállásköltségek megnövelik a szurkolók költségeit. A magyar jegyértékesítő komplett csomagokat is értékesít, a legolcsóbb oda-vissza út, jeggyel, szállással, egyéb szolgálta- tásokkal együtt, 8 napra 825 ezer forint, a legdrágább 16 napra 1 millió 517 ezer forint.

Jegyeket később is vásárolhatnak az utazni szándékozók, de akkor már kisebb az esélye annak, hogy megnézhetik azt, amire kíváncsaik lettek volna.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!