<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A jól sikerült HR konferencia után újabb téma feldolgozásába vágta fejszéjét az mfor.hu. Ezúttal Fókuszban a fogyasztó címmel a marketing szakma szereplőinek szeretnénk egy színvonalas továbbképzést nyújtani.

Az mfor.hu első konferenciája a HR-esek és menedzserek látókörét kívánta szélesíteni, színesíteni, most pedig a marketingvilágban élőkhöz szólunk. Második konferenciánk témája a fogyasztó, azon belül is annak hatékony megszólítása, azaz a kommunikációs csatornák átrendeződése, és azok sikeres használata.

Az ma már közhelynek számít, hogy változik a világ, interaktívnak kell lenni, és a fogyasztó diktálja a tempót, értékrendet. A kérdésfeltevésig minden szakmai fórumon eljutattak már, mi igyekszünk praktikus válaszokat is adni ezekre a kérdésekre: hogyan lehet kiismerni a megváltozott fogyasztói insightot, mik az új szempontok, milyen irányba érdemes elmozdulniuk a televíziós és internetes kampányoknak, hogyan lehet az adatbázisokat hatékonyan megvásárolni, és kezelni, melyek a használat jogi szabályai, hogyan szóljunk a mai modern fogyasztókhoz, bloggerekhez, és milyen lehetőségek rejlenek a női vásárlóerőben.

Az mfor.hu törekvése, hogy konferenciáin valódi információk jussanak el a nézőkhöz, melyeket már másnap be lehet építeni a szemléletmódba, vagy a gyakorlatba, és ezzel tenni egy lépést saját szakmai fejlődésünk irányába.

A konferencia végén egy panelbeszélgetés keretében mondják el szakértők magánvéleményüket a fenti kérdésekről, és a Reklámmustra díjkiosztására is sor kerül a nap folyamán. Az eseményen a hazai reklámszakma legjobbjai lesznek jelen, most még kedvezményekkel lehet belépőhöz jutni.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.