<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Roma munkavállalókat toborozna a MÁV-START Zrt., ennek érdekében együttműködési megállapodást írt alá a Fővárosi Cigány Önkormányzattal (FCÖ).

Együttműködési megállapodást kötött a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ) és a MÁV-START Zrt. Az aláíró felek az MTI-vel közölték: az együttműködési megállapodás rögzíti, hogy az FCÖ és a MÁV-START közös szakmai munkacsoportot hoz létre. A munkacsoport feladata kidolgozni azt a programot, amelynek három pillére a közös kommunikációra épülő toborzás és kiválasztás, az együttműködés a képzésben és munkába helyezésben.

A szakmai munkacsoport félévente haladásjelentést készít, és a felek értékelik a projekt eredményeit - olvasható a közleményben. A megállapodás a több mint 7000 munkavállalót foglalkoztató MÁV-START Zrt. társadalmi felelősségvállalási stratégiájának egyik fontos eleme - jegyzi meg a közlemény.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.