TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Tovább romlott a számlaadási fegyelem Magyarországon idén, az első öt hónap adatai erről tanúskodnak.

Tovább romlott a számlaadási fegyelem Magyarországon idén, az első öt hónap adatai erről tanúskodnak - közölte Hajdú Miklósné, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) operatív osztályának vezetője szombaton Budapesten sajtótájékoztatón.

Hajdú Miklósné elmondta: országos adatok alapján január-májusban az ellenőrzések 47,5 százalékánál találtak problémát idén, míg a tavalyi év hasonló időszakában ez az arány 43 százalék volt.

Az operatív osztály vezetője hangsúlyozta, hogy a hétköznap reggel 8-tól délután 5-ig már viszonylag elfogadható a számlát adók aránya, azonban péntek délután és a hét végéken borzalmas a számlaadási fegyelem. Az APEH ezért szombaton egynapos ellenőrzést tartott Komárom-Esztergom, Pest és Nógrád megye közel 50 településén.

A osztályvezető beszámolt arról, hogy legközelebb egy nyári hétvégén a Balatonon tart nagyobb adóellenőrzést az APEH. Utoljára idén márciusban Budapesten rendeztek háromnapos ellenőrzést. A budapesti razzia során akkor 37 millió forintnyi bírságot szedtek be, és 38 üzletet zárattak be az adóhivatal emberei.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.