1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) irányító testületének tagjává választotta egy évre Rudi Zoltánt, a Magyar Televízió (MTV) elnökét a szervezet közgyűlése.

A szervezet 1950-es megalakulása óta első alkalommal választottak magyar szakembert az 54 ország 76 - közel egymilliárd potenciális nézőt, hallgatót megszólító - közszolgálati rádióját, televízióját összefogó EBU legfelső irányító testületébe.

A magyar tévénézők a Játék Határok Nélkül és az Eurovíziós Dalverseny kapcsán találkozhattak leginkább az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének nevével, de a legjelentősebb sporteseményeket, így az olimpiát is EBU-tagságának köszönhetően sugározhatja a nemzeti főadó - emlékeztet az MTV közleménye.

Megjegyezték: a működését januárban megkezdő új irányító testület létrehozását az EBU szervezeti reformjának részeként határozták el.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!