<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A KPMG két vezető munkatársa partneri kinevezést kapott, míg a cég vezetőségébe új ügyvezető igazgató került.

Ságodi Attila (45) szektorvezetőként lesz felelős a KPMG szolgáltatásaiért (könyvvizsgálat, adó- és üzleti tanácsadás) a kormányzat, infrastruktúra, energetika és közmű ágazatokban. Kinevezésével a KPMG célja, hogy erősítse szakmai jelenlétét és integrált szolgáltatási kínálatát e szektorokban is. Ságodi Attila 2010-ben partnerként csatlakozott a KPMG-hez, ahol mostanáig az energetikai és közüzemi szektorra szakosodott tanácsadói részleget vezette. Átfogó szakmai tapasztalattal rendelkezik a stratégiai tanácsadás és üzletfejlesztés, tranzakciók és felvásárlások, szervezetátalakítás és költségoptimalizáció területein – mely tudást és tapasztalatot kívánja a kormányzat és infrastruktúra területeken is az ügyfelek javára fordítani.

Ságodi Attila ezzel egy időben a KPMG Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatói közé lépett elő.

Kórász Tamás (43) októbertől partnerként irányítja a KPMG budapesti, informatikai tanácsadással foglalkozó részlegét, melyet 2012. október óta vezet. Karrierjét 1996-ben a KPMG-nél kezdte, ahol kezdetben IT-tanácsadóként dolgozott. Pályafutása során számos nagyméretű és összetett informatikai projekt vezetését vagy minőségbiztosítását látta el. Szakterülete az informatikai rendszerekkel szembeni követelmények meghatározása, rendszer- és szállító-kiválasztás, vállalatirányítási és üzleti informatikai rendszerek bevezetése, továbbá informatikai stratégia, szervezetek, folyamatok kialakítása. Kórász Tamás Minősített Vezetési Tanácsadó (Certified Management Consultant – CMC), és Minősített Projektmenedszer (Project Management Professional – PMP).

Kovács Csaba (40) októbertől partnerként vesz részt – Ságodi Attila mellett – a KPMG budapesti, energetikai és közmű tanácsadással foglalkozó részlegének irányításában. Kovács Csaba a KPMG-hez 2011 szeptemberében igazgatóként csatlakozott. Előzőleg több mint egy évtizedes közmű-szabályozási tapasztalatot szerzett a Magyar Energia Hivatalnál – a mai Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) jogelődjénél –, ahol elnökhelyettesi pozíciót is betöltött. Regulátorként a hazai és nemzetközi energetikai szektor meghatározó szereplőivel, különböző érdekképviseleti szervezetekkel és a társhatóságokkal dolgozott együtt. A KPMG-hez történő csatlakozása óta számos hazai és külföldi projektet vezetett, szakterülete többek között az uniós előírások implementálása, piaci modellek kialakítása, stratégiaalkotás és tarifaszabályozás.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.