1p

A többségében nők által nézett Viasat3 "férfi párja" lesz a jövő hétfőn induló a TV6 televíziós csatorna - hangzott el a tulajdonos Viasat-cégcsoport csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Kocsis Attila, a cégcsoport magyarországi vezérigazgatója - aki sem a befektetés mértékéről, sem arról nem kívánt nyilatkozni, mikorra várnak nyereséget az új csatornától a tulajdonosok – elmondta: azzal, hogy a Viasat3 a női közönség felé mozdult el, "mintegy helyet csináltunk egy férficsatornának is".

Nappal sorozatok és akciófilmek, sportközvetítések, valamint sci-fi-k, animációs művek kerülnek adásba, s a Viasat éjszakai erotikus műsorai is "átvándorolnak" a TV6-ra - derült ki az eseményen, ahol az is elhangzott: induláskor mintegy egymillió háztartásba jut el a műsor, amelyet több nagy kábelszolgáltató nem a családi, hanem alapcsomagjába tett.

A cégcsoport vezetői azt is elmondták: a Nagy-Britanniából sugárzó csatornán jelentkeznek majd korábban a másik általános csatornájukon bemutatott műsorok ismétlései is, saját gyártású produkciókkal pedig idén ősztől jelentkezik a TV6.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!