TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Róbert Károly körúton, a jelenlegi irodái melletti telken építi fel új irodaházát az Uniqa Biztosító, a székház alapkövét hétfőn tették le.

A 32 millió eurós beruházással épülő, nettó 18 ezer négyzetméteres irodaházat saját tőkéből építi a biztosító - mondta Othmar Michl vezérigazgató. Az átadás tervezett dátuma 2009. március.

A vezérigazgató kitért arra is, hogy Colonia néven 1990-ben jelent meg a biztosító Magyarországon, mára a belső alkalmazottak száma 400-ra, míg az értékesítéssel foglalkozóké ezerre növekedett.

A Róbert Károly körút és a Lehel út sarkán lévő jelenlegi ötezer négyzetméteres irodaház mellé még négyezer négyzetmétert bérelnek a város különböző pontjain. Így az új irodaházból kilencezer négyzetmétert használnak majd saját célra, a másik felét bérbe adják. A mélygarázsban 300 autó kap helyet. Az épület nyolc emeletes lesz, a földszinten fiókot nyit a Raiffeisen biztosítója.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.