<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Szentkirályi Ásványvíz kft. termékeinek átláthatóbb szállítmányozására saját kamionflottát vásárolt - közölte a társaság csütörtökön.

A Szentkirályi öt darab hűtőtartállyal felszerelt, Mercedes-Benz típusú kamiont lízingel az Axon Zrt.-től. Az első három jármű augusztus elejétől áll forgalomba, és egyenként több mint hétmillió liter ásványvíz kiszállítására lesznek képesek évente.

A bővítéssel a Szentkirályi gépjárműparkja 125 millió forint értékűre nő.

A Szentkirályi egy korábbi sajtóközleménye szerint 2008 második félévében egy nyolcezer négyzetméter alapterületű logisztikai központ és üdítőgyár kialakítását tervezi, valamint a tavalyi három százalékos export mennyiségét tíz százalékra kívánja javítani két éven belül.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. árbevétele ötmilliárd forint volt tavaly, ami hétszázmillió forintos (16 százalékos) növekedés 2006-hoz képest.

A társaság tavaly 138 millió liter ásványvizet értékesített, 23 millió literrel többet, mint 2006-ban.

Az idén 165 millió liter ásványvíz értékesítésével, 5,8 milliárd forintos bevételre számítanak.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.