1p

A Szentkirályi Ásványvíz kft. termékeinek átláthatóbb szállítmányozására saját kamionflottát vásárolt - közölte a társaság csütörtökön.

A Szentkirályi öt darab hűtőtartállyal felszerelt, Mercedes-Benz típusú kamiont lízingel az Axon Zrt.-től. Az első három jármű augusztus elejétől áll forgalomba, és egyenként több mint hétmillió liter ásványvíz kiszállítására lesznek képesek évente.

A bővítéssel a Szentkirályi gépjárműparkja 125 millió forint értékűre nő.

A Szentkirályi egy korábbi sajtóközleménye szerint 2008 második félévében egy nyolcezer négyzetméter alapterületű logisztikai központ és üdítőgyár kialakítását tervezi, valamint a tavalyi három százalékos export mennyiségét tíz százalékra kívánja javítani két éven belül.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. árbevétele ötmilliárd forint volt tavaly, ami hétszázmillió forintos (16 százalékos) növekedés 2006-hoz képest.

A társaság tavaly 138 millió liter ásványvizet értékesített, 23 millió literrel többet, mint 2006-ban.

Az idén 165 millió liter ásványvíz értékesítésével, 5,8 milliárd forintos bevételre számítanak.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!