<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél 2012. január 1-től Sándor Benedek tölti be a gazdasági igazgatói pozíciót.

Sándor Benedek

Sándor Benedek tanulmányait az Általános Vállalkozási Főiskolán pénzügy, majd a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Karán gazdaságpolitika és makroelemző szakon folytatta. Elméleti közgazdasági végzettsége mellett jogi egyetemi tanulmányokat folytatott a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen.

Sándor Benedek a frankfurti Európai Központi Banknál kezdte pályafutását 2004-ben belső ellenőrként. 2005-től a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának titkára, továbbá bankjegykibocsátással is foglalkozik. 2007-ben a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (ITDH) tanácsadójaként beruházásokkal és tőkebefektetésekkel kapcsolatos projektekben vesz részt.

2008-tól a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. alapító tagjaként és a befektetői kapcsolatokért felelős igazgatójaként elsősorban stratégiai és tőkepiaci feladatai voltak: a társaság tőzsdei bevezetését irányította. Sikeres projektvezetési munkájának köszönhetően a társaság elnyerte a BÉT "2011. év Tőzsdei Bevezetése” díját. Feladata volt továbbá a társaság hosszútávú finanszírozását biztosító tőkeemelésekkel kapcsolatos befektetői és jogi munkák irányítása.

2012-től a Szentkirályi Ásványvíz Kft. gazdasági igazgatójaként tevékenykedik. Az általános gazdasági igazgatói feladatok mellett a cég középtávú stratégiájának megalkotásában és megvalósításában vesz részt. Sándor Benedek célja, hogy a Szentkirályi Ásványvíz Kft. további sikereinek érdekében támogassa a hatékony gazdálkodást, valamint a vállalkozás terjeszkedési és fejlesztési terveihez szükséges stabil pénzügyi háttér biztosításában kíván jelentős szerepet vállalni.

Sándor Benedek angolul és németül tárgyalási, olaszul pedig társalgási szinten beszél. Nőtlen, kedvenc hobbija az országúti kerékpározás (profi versenyző volt, kétszeres ifi magyar bajnok) és a basszusgitározás.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.