<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Új vezetővel folytatja augusztus közepétől a UPC Magyarország, Severina Pascu a cégcsoport romániai érdekeltségétől érkezik. Az eddig vezérigazgató, Betzalel Kenigsztein a UPC regionális vezetőjeként folytatja.

Severina Pascu

A Liberty Global a közép- és kelet-európai régiót érintő szervezeti változásokat jelentett be, augusztus 15-i hatállyal Betzalel Kenigszteint, a UPC Magyarország jelenlegi vezérigazgatóját a Kelet-Közép-Európai Térség ügyvezető igazgatójává nevezték ki. Betzalel Kenigsztein ezt a feladatát Diederik Karsten, a Liberty Global európai vállalatcsoportja vezetőjének közvetlen beosztottjaként, Amszterdamban látja majd el. Kenigsztein lesz felelős az egész régióért, beleértve Lengyelországot, Magyarországot, Romániát, a Cseh Köztársaságot, Szlovákiát valamint a UPC Direct szolgáltatásokat is. Az egyes országok UPC-vállalkozásainak vezérigazgatói közvetlenül az ő irányítása alatt végzik tevékenységüket a továbbiakban.

A Virgin Media megvásárlásával a vállalatcsoport mérete jelentősen megnövekedett, ami a vezetőségi struktúra további kiigazítását tette szükségessé. A bejelentett változás révén a vezetőség kiemelt figyelemben tudja részesíteni a kelet-közép-európai régióban működő vállalkozások egyedi sajátosságait és igényeit. A nemzetközi csoport tagjaiként a méretgazdaságosság előnyei mellett így ezen vállalkozások számára lehetőség nyílik arra is, hogy több regionális szintű együttműködésben vegyenek részt.

Ezzel párhuzamosan, szintén augusztus 15-i hatállyal Severina Pascu, a UPC Románia jelenlegi ügyvezető igazgatója kapott megbízatást a UPC Magyarország ügyvezető igazgatói tisztségének ellátására. A szakember együttesen látja el ezt a tisztséget a UPC Románia ügyvezető igazgatói megbízatásával.
Betzalel Kenigsztein 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik a kábelszektorban és a Liberty Globalnál is kimagasló eredményeket ért el. 2004-ben csatlakozott a cégcsoporthoz a UPC Hollandia műszaki igazgatójaként, ahol kulcsszerepet töltött be a hálózat megújításában, modernizálásában. 2009 óta sikeresen látta el a UPC Magyarország vezérigazgatói tisztségét. A UPC-t megelőző időszakban pedig különböző felsővezetői tisztségeket töltött be az izraeli kábelszektorban.

hirdetés

Az ugyancsak komoly tapasztalatokkal rendelkező Severina Pascut 2011-ben nevezték ki a UPC Románia ügyvezető igazgatójává, amely tisztségében stabilizálta a vállalatot és újra növekedési pályára állította vissza az elmúlt évben. Ezt megelőzően, 2008-tól a UPC Románia pénzügyi igazgatói tisztségét töltötte be, korábban pedig az egyik vezető közép-európai befektetési bank, a CAIB Románia pénzügyi vezetőjeként dolgozott, illetve az amerikai Metromedia International kábelcégnél és a KPMG-nél töltött be különböző tisztségeket Romániában és az Egyesült Királyságban.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.