1p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Alig néhány napja írtunk arról, hogy a Közgép 3 hónap alatt milyen összegű közbeszerzésektől esett el, erre máris itt van a következő vesztes pályázatuk.

A Közgép ismét elesett egy jól fizető közbeszerzéstől, miután az elmúlt 3 hónapban már 11 milliárd forintról kellett lemondania a "kegyvesztett nemzeti oligarchának".

Ezúttal az Ipoly Erdő Zrt. 662 millió forintos pályázatán buktak el, így nem ők építhetik a Márianosztra - Nagyirtás közötti keskeny nyomtávú kisvasutat. Helyettük az Ipoly Völgye Kisvasút Konzorcium végezheti el a munkálatokat, amely a Börzsöny 2020 Kft. és a Pálya - Vasút Kft. együttműködését jelenti.

Ezzel a munkával együtt, már 11,7 milliárd forintra nőtt Simicskáék vesztes közbeszerzéseinek értéke.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!